Semestern avslutades med marathon 5

(Åtta fantastiskt söta syskon som tillhör ägaren av vår stuga)
Öland, en vacker ö, men även den drabbad av övriga Sveriges opålitliga sommar. Danmark regnade bort så vi begav oss till vänner på Öland, som metrologerna (prognos)lovade skulle drunkna i sol. Kl. 09.40 i morse startade vi vår femte mara på nio dagar. Det duggregnade vid start och under ca 6 km. Sedan kvavt under ca 30 km, för att avslutas med piskande regn och kraftig motvind under 6 km. Blåfrusna kom vi tillbaka till stugan.
 
Vi hade sprungit 21,1 km bort, med barnvagn, genom bl.a. 2,5 km skog med rötter och sten. Tjohoo. Sedan vände vi och 21,1 tillbaka på samma sträcka. Av en tillfällighet noterade jag att det tog 2.24 till vändning och 2.24 hem. Haha, vi gick som klockor. Konstigt trots motvind hem och spöregn samt min hälsena som började smärta efter halva. Hemlängtan? 
 
Nu är semestern slut, imorgon åker vi hem och tar tag i jobbet (på heltid). Det har varit kul att förflytta sig drygt 21 mil runt på fötter för att se delar av Sverige. Samtidigt har jag och Gisela sprungit in 210 kr till Maskrosbarn från vår egen plånbok. Det känns bra.
 
Nu sova, kl 22.41, en midsommarnatt med påföljande dröm om sol.
 
Tjohoo 
 
Gisela & Stefan